Laptopuri Ieftine

Sandra Brown

Sandra Brown

Sandra Lynn Brown s-a nascut in martie 1948 in Waco, Texas si este o scriitoare americana, autoare a 58 de romane de dragoste si suspans care au ajuns bestseller-e The New York Time. Brown a publicat si sub pseudonimele de Rachel Ryan, Laura Jordan si Erin St. Claire. Înainte de cariera de scriitoare, ea a lucrat cu succes ca model, actrita, antreprenor si star de televiziune.


  Sandra Brown s-a nascut in Waco, Texas si a crescut in Ft. Worth. Ea s-a specializat în limba engleză la Universitatea Creştină din Texas (TCU) în Fort Worth, Texas, dar a parasit colegiul în 1968 si s-a căsătorească cu soţul ei, Michael Brown, care este un fost prezentator de televiziune şi un documentarist premiat cu premiul "Dust to Dust".

  Brown si-a inceput cariera in scris în 1981 şi de atunci a publicat peste şaptezeci de romane.
  Începând din 1990, când "Mirror Image" a ajuns in lista de bestseller-e a ziarului The New York Times, fiecare roman ulterior a devenit un bestseller Times.. În 1992, romanul ei de French Silk a fost ecranizat într-un film de televiziune ABC. Brown are acum şaptezeci de milioane de exemplare din cărţile sale imprimate în întreaga lume, iar munca ei a fost tradusa în treizeci şi trei de limbi.

Sandra si sotul ei, Michael Brown, trăiesc acum din Arlington, Texas.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger