Laptopuri Ieftine

JURNALELE VAMPIRILOR Vol - 1, 2, 3, 4, 5 si 6 de L.J. Smith


TREZIREA - VOL I


DRAGOSTEA POATE SA UCIDA.
Un triunghi amoros mortal strabate timpul, din Florenta sfarsitului de veac cincisprezece pana intr-un orasel american din zilele noastre - povestea iubirii adolescentine intre doi frati vampiri si frumoasa fata impartita intre dragostea lor.

Elena
Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.

Stefan
Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.

Damon
Sexy, periculos si manat de dorinta de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.

 Jurnalele vampirilor 1: Trezirea - L.J. Smith  2792 Lei

LUPTA - VOL II


In linistitul orasel Fell's Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe viaţa si pe moarte fratele.

Elena
Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.

Stefan
Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.

Damon
Sexy, periculos si manat de dorinţa de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.


VOL. 3 - FURIA

Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate.

Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell`s Curch… iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala. ...


Jurnalele vampirilor 3: Furia - L.J. Smith  2792 Lei





VOL. 4 - REUNIUNEA


O nouă ameninţare s-a ivit în Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlănţuit. Bonnie, Meredith şi Matt, împreună cu Stefan şi Damon îşi unesc forţele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.
Elena
Revine din lumea morţilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor.

Stefan
Chemat de către Elena, îşi ţine promisiunea făcută şi luptă împotriva celui mai înspăimântător rău cu care s-a confruntat vreodată.

Damon
Alăturându-se fratelui pe care odinioară îl considera duşman, se bate cu această nouă oroare cu forţă, viclenie şi farmec mortal.


Jurnalele vampirilor 4: Reuniunea - L.J. Smith  2792 Lei

Vol. 5 INTOARCEREA: CADEREA NOPTII  


Intre AMURG si TRUEBLOOD, dar cu cel putin un deceniu inaintea amandurora, o serie electrizanta despre o iubire adolescentina in Florenta secolului cincisprezece.
Elena Gilbert s-a intors din Lumea Cealalta si trebuie sa invete din nou cum sa traiasca printre oameni. Este aju tata de iubirea vietii ei - vampirul Stefan Salvatore - si bunii sai prieteni - Bonnie, Meredith si Matt.
Dar puterile raului se aduna din nou in Fell's Church, atrase de darurile acordate Elenei in Viata de Apoi si de sangele ei, care pulseaza cu o forta unica ce o face irezistibila pentru orice vampir.
Stefan este luat de langa Elena, chiar atunci cand are cel mai mult nevoie de el, si ea trebuie sa se intoarca spre fratele acestuia, Damon, pentru ajutor. Insa Damon, intotdeauna vanator, este acum cel vanat... 



Jurnalele Vampirilor 5: Intoarcerea. Caderea Noptii  3143 Lei








VOL. 6 - SUFLETE-UMBRA


Marea dragoste a Elenei Gilbert, vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat si intemnitat de catre spiritele demonice care au pus stapânire pe Fell’s Church si acum distrug orasul.
Elena pleaca in cautarea lui Stefan, alaturi de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o doreste pe Elena numai pentru sine.
Elena si Damon, insotiti de Meredith si Bonnie, patrund in Dimensiunea Intunecata, o lume in care demonii si vampirii umbla liberi, in vreme ce oamenii sunt sclavii stapânilor lor supranaturali.
Elena nu se va da in laturi de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Şi totusi, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon si Elena creste, si ea se afla in fata unei decizii coplesitoare: pe care dintre cei doi frati il vrea cu adevarat?






Jurnalele Vampirilor 7: Miez de noapte - L.J. Smith

 

Cu ajutorul lui Damon, Elena l-a salvat pe vampirul ei iubit, Stefan, din adâncurile Dimensiunii Întunecate. Dar nici unul dintre fraţi nu a scăpat neatins.

Stefan este slăbit de lunga lui detenţie şi are nevoie de mai mult sânge decât îi poate da Elena. Iar Damon, transformat printr-o magie ciudată în om, va face orice ca să redevină vampir – chiar şi să se întoarcă din nou în iad.

Dar ce se va întâmpla când o va lua din greşeală cu el pe Bonnie, iar Elena şi Stefan vor porni pe urmele lor? Şi ce vor face ceilalţi când vor descoperi că sursa întregului rău e mai întunecată – şi mai aproape – decât şi-ar fi putut ei imagina?


 Jurnalele Vampirilor 7: Miez de noapte - L.J. Smith







Pachet Jurnalele Vampirilor Ed. de buzunar vol. 1-4 (Ed. De Buzunar) - L.J. Smith  1745 Lei

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger