Laptopuri Ieftine

Idei de Afaceri Online

Foarte multa lume foloseste calculatorul doar pentru a cauta informatii pe internet. Multi neglijeaza aspectul financiar oferit de internet prin intermediul afacerilor online.


afaceri online
Ideea de a obtine profit online nu este noua, inca de la aparitia internetului intrprinzatorii au gasit diverse metode de a obtine profit de pe urma afacerilor online. In timp doar metodele de a obtinebani online s-au modificat. La inceput a fost ebay si alte siteuri de anunturi, dupa care a urmat google adsense. Nimic nu este limitat decat de fantezia celor care sunt activi in domeniul afacerilor online.
Ai nevoie de o conexiune la internet, multa imaginatie si timp liber. 
Printre primele ideei de afaceri online aparute au fost cele de vanzare si cumparare a bunurilor.


afaceri ebay
Faci bani cu eBay. Afaceri eBay
Primul site care a profitat din plin de acest vid a fost Ebay. Ebay a aparut ca un site de nisa prin care diversi oameni isi puteu vinde diverse obiecte noi sau folosite. In primul an de activitate ebay a avut peste 18 milioane de tranzactii online. Datorita serviciilor oferite utilizatorilor, ebay s-a mentinut pe piata de afaceri online. Dupa succesul enorm al celor de la ebay au aparut foarte multe siteuri similare de afaceri online care au oferit utilizatorilor de internet posibilitatea de a vinde sau a cumpara diverse bunuri. In Romania piata siteurilor de genul "anunturi gratuite online" este la ora actuala bine pusa la punct, existand siteuri de anunturi gratuite sau platite.

Cum sa incepi o afacere pe eBay ?
Vanzarea pe eBay este o afacere online care poate transforma pe oricine in antreprenor.
Ebay vine in ajutorul antreprenorilor care vor sa beneficieze simplu si rapid de avantajele unei afaceri pe eBay.
O afacere online de genul eBay nu are nevoie de investitii initiale sau de program fix de lucru, facilitand si lucrul de acasa.
Sfaturi pentru cei care vor sa faca afaceri online pe eBay:
-vindeti pentru inceput produse second hand,
-cautai produse care sunt mai rare, astfel va creati propia nisa,
-studiaza concurenta si preturile ei,
-posteaza poze exemplificative cu produsul scos la vanzare,
-descrie corect starea produsului,
-nu incerca sa tragi tepe.
Comertul pe eBay este atat de popular incat s-au publicat si ghiduri despre cum sa faci bani pe eBay



Faci bani cu Google Adsense. Afaceri Adsense


google adsense
Google ca si principal motor de cautare pe internet ofera deja de cativa ani  posesorilor de pagini web, posibilitatea de a castiga bani din afisarea reclamelor pe siteul detinut.

Cum functioneaza Google Adsense

Adsense este un program de publicitate online care se adreseaza atat posesorilor de siteuri web care vor sa atraga relativ rapid clienti prin afisarea de reclame referitoare la produsele sau serviciile oferite, cat si detinatorilor de siteuri web. Nu va faceti griji Google Adsense nu iese in pierdere.
Cum functioneaza Adsense? Daca am un site web si nu stau bine in ceea ce priveste pozitionarea in urma cautarilor efectuate cu ajutorul motoarelor de cautare, am posibilitatea de a posta banere sau linkuri text cu produsele sau serviciile mele pe siteuri care sunt in retea google adsense.
In functie de continutul siteului, Google Adsense va afisa reclame din aceeasi domeniu  asfel se optimizeaza posibilitatea ca vizitatorul sa devina interesat si sa dea click pe  reclame. Reclamele se actualizeaza permanent pentru a acoperii o gama cat mai larga de reclame.
Locul de afisare a reclamelelor este ales de posesorul siteului prin inserarea unui cod. De asemenea se pot alege tipul reclamelor: linkuri, reclame text sau reclame text si imagine; dimensiune, numar de reclame,  astfel incat sa se potriveasca cat mai bine cu designul paginii tale.

Tipuri de reclame Google Adsense:

- pentru cautare –  motor de cautare prin intermediul caruia vizitatorii pot cauta in siteul tau sau pe tot web-ul anumite cuvinte cheie,
- pentru continut – reclame  afisate pe site in functie de continutu,
- pentru RSS Feed – daca aveti un astfel de serviciu rss la care vizitatorii siteului se pot abona.
- pentru domenii – in cazul in care aveti cumparate domenii pe care nu le folositi in acel moment, le puteti inchiria cu ajutorul programului pentru domenii.

Cat costa Google Adsense?

Depinde de mai multi factori cum ar fi: dimensiunea reclamei, numarul de clikuri primit pe reclame, CTR-ul, etc. Cel mai avantajos lucru oferit de Google Adsense este posibilitatea de fixa de la inceput suma de bani maxima pentru campania de publicitate. Astfel, in momentul in care ati ajuns la suma de bani fixata ca si plafon maxim, campania este oprita automat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger